Η STEP Consulting

Η STEP Consulting ιδρύθηκε το 2008 ως εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών με όραμά της τη μετάλλαξη των επιχειρήσεων σε σύγχρονες και δημιουργικές επιχειρηματικές οντότητες και στον  εκσυγχρονισμό της χώρας.

Η εταιρεία μας αποτελείται από έμπειρα στελέχη και διαθέτει ένα πελατολόγιο με περισσότερες από 300 επιχειρήσεις, από διάφορους τομείς της ελληνικής επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Συνδυάζουμε τη Στρατηγική με την Τεχνολογία και την Καινοτομία ώστε να βοηθάμε τις επιχειρήσεις να ανταποκριθούν στις επιχειρηματικές προκλήσεις και στις ανάγκες των πελατών τους.

Η εταιρεία μας έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001 και όλα τα τμήματά μας στελεχώνονται από επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία, τεχνογνωσία και εξειδίκευση στο αντικείμενό τους. Στόχος μας είναι ο σχεδιασμός και η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, προσαρμοσμένων στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας, με στόχο τη δημιουργία μιας μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης.

Αν ψάχνετε αξιόπιστους συνεργάτες ώστε να διαμορφώσετε τη στρατηγική σας, να οργανώσετε την επιχείρησή σας, να εκμεταλλευτείτε χρηματοδοτικά εργαλεία και να δημιουργήσετε ένα ασφαλές τεχνολογικό περιβάλλον, τότε αναζητάτε εμάς!

Οι Άνθρωποι μας

Οι ανθρώπινοι πόροι αποτελούν το πολυτιμότερο κεφάλαιο της επιχείρησης μας. Τα προσόντα και η διάθεση των εργαζομένων μας, ο ενθουσιασμός και ταυτόχρονα η ικανοποίηση που αντλούν από την εργασία τους, η συμμετοχή τους στους κοινούς στόχους διαμορφώνουν και επηρεάζουν την παραγωγικότητα της επιχείρησης μας και αυξάνουν το επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών μας.

Όλοι μαζί αποτελούμε μια ομάδα με λαμπερές ιδέες, δυναμισμό, ζωντάνια, εμπειρία και μεθοδικότητα. Δουλεύουμε με ιδιαίτερο ζήλο και δημιουργικότητα, χρησιμοποιούμε σύγχρονα και state-of-the-art εργαλεία και μεθοδολογίες, για τους πελάτες μας και αισθανόμαστε ικανοποίηση όταν βλέπουμε τα αποτελέσματα της δουλειάς μας. Δε σταματάμε ποτέ να παρακολουθούμε τις εξελίξεις στο χώρο γιατί επιθυμούμε να είμαστε κομμάτι του εκσυγχρονισμού της χώρας.

Οι Ανθρώπινοι Πόροι μας είναι οι πιο πολύτιμοι συνεργάτες μας.

Όλοι μαζί ακολουθούμε το Όραμα και τις Αξίες της επιχείρησής μας.

Η Ιστορία μας

Preloader
 • 2019

  2019

  Η STEP Consulting επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Κύπρο και ξεκινάει την Πιστοποίηση των Πελατών της σε συστήματα ασφάλειας πληροφοριών, επιχειρησιακής συνέχειας.

 • 2017

  2017

  Έχοντας αποκτήσει εμπειρία και τεχνογνωσία στην ανάπτυξη και υλοποίηση διαφόρων έργων σε δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις ξεκινά να υποστηρίζει επιχειρήσεις και οργανισμούς του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα στην προσαρμογή τους στον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).

 • 2012

  2012

  Η STEP Consulting έχει ήδη επεκταθεί στην παροχή υπηρεσιών σε όλη την Ελλάδα. Το 2013 πιστοποιεί τις Επιχειρησιακές της Διαδικασίες (Συμβουλευτικές Υπηρεσίες, Χρηματοδοτήσεις/Επενδυτικά Έργα, Υλοποίηση Έργων) βάσει του Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητας που έχει εφαρμόσει και σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001.

 • 2009

  2009

  Η STEP Consulting ξεκινά να υποστηρίζει φορείς του Ιδιωτικού & του Δημόσιου Τομέα στον Ανασχεδιασμό & τη Μοντελοποίηση των επιχειρησιακών τους λειτουργιών. Παράλληλα, αρχίζει να υποστηρίζει τους πελάτες της αξιολογώντας, τα κατάλληλα χρηματοδοτικά εργαλεία και επιλέγοντας εκείνα που εξυπηρετούν με συνέπεια τα επενδυτικά σας πλάνα.

 • 2008

  2008

  Ίδρυση της επιχείρησης και καθιέρωση στη παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις του Ιδιωτικού Τομέα.

Οι Συνεργασίες μας