Το καθιερωμένο Φεστιβάλ Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας GRBossible “Think Big” επιστρέφει τον Δεκέμβριο!

Η διοργάνωση πραγματοποιείται για 6η φορά από το skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, του Δήμου Αθηναίων και της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας στις 8 και 9 Δεκεμβρίου 2023 από τις 10:00 έως τις 18:00 στον εκθεσιακό χώρο του Σεράφειου συγκροτήματος του Δήμου Αθηναίων.

Πρόκειται για ένα πολυθεματικό φεστιβάλ με παρουσία επιχειρηματιών, θεσμικών και κοινωνικών φορέων, νεοφυών επιχειρήσεων, πανεπιστημίων, θερμοκοιτίδων και ιδρυμάτων που υποστηρίζουν τη νεοφυή επιχειρηματικότητα, με κοινό προσανατολισμό το σύνθημά μας: «Think Big». Όλοι οι συμμετέχοντες θα είναι μαζί μας για να μας εμπνεύσουν να αλλάξουμε τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τις επιχειρηματικές μας ευκαιρίες και τους στόχους μας.

Μέσα από τα 30 workshop επιχειρηματικότητας, τις ανοιχτές ομιλίες, το meeting corner υποστήριξης αλλά και τις εταιρίες-start-ups που θα συμμετάσχουν στην παράλληλη έκθεση, στοχεύουμε στην υποστήριξη του οικοσυστήματος των νεοφυών επιχειρήσεων, στην ανάδειξη της αναγκαιότητας ενός καινοτόμου επιχειρηματικού μετασχηματισμού, προσανατολισμένου στις σύγχρονες προκλήσεις και ευκαιρίες, στην πληροφόρηση, στην αλληλεπίδραση αλλά και στη δικτύωση όλων των ενδιαφερομένων.

Το 6ο Φεστιβάλ Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας GRBossible “Think Big” περιλαμβάνει:

 1. Έκθεση νεοφυών επιχειρήσεων
 2. Open Talks
 3. 30 workshop επιχειρηματικότητας
 4. Meeting Corner υποστήριξης νεοφυών επιχειρήσεων
 5. Απονομή βραβείων Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας GRBossible
 6. Πολιτιστικά δρώμενα

Σκοπός

Σκοπός είναι η υποστήριξη και η ανάδειξη καινοτόμων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών και η δημιουργία ευνοϊκών συνθηκών για τη συγκέντρωση ολόκληρου του επιχειρηματικού οικοσυστήματος σε φυσικό χώρο με στόχο την επικοινωνία, την πληροφόρηση, τη δικτύωση αλλά και την αλληλεπίδραση μεταξύ όλων των ενδιαφερομένων και του επιχειρηματικού κόσμου.

Στόχοι

Μέσα από τις δράσεις του διήμερου πολυθεματικού φεστιβάλ, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να:

 • παρακολουθήσουν τα open talks και να διερευνήσουν επιχειρηματικές ευκαιρίες που αναδεικνύονται στις νέες παγκόσμιες κοινωνικές και επιχειρηματικές συνθήκες.
 • γνωριστούν με νεοφυείς επιχειρήσεις μέσω της παρουσίας τους στον εκθεσιακό χώρο.
 • διερευνήσουν ευκαιρίες, δυνατότητες, απειλές για τη γέννηση και την ανάπτυξη μιας επιχειρηματικής ιδέας μέσω της συμμετοχής στα workshops.
 • ενδυναμωθούν με προσωπικό business mentoring και coaching.
 • πληροφορηθούν για την πρόσβαση σε χρηματοδοτικά προγράμματα.
 • δικτυωθούν με άλλους επιχειρηματίες, επιστήμονες, κοινωνικούς και δημόσιους φορείς που υποστηρίζουν τη νεοφυή επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.
 • συναντηθούν και να αλληλεπιδράσουν με το επιχειρηματικό οικοσύστημα σε ένα περιβάλλον φιλικό και υποστηρικτικό.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.