Το οικοσύστημα της νεοφυούς επιχειρηματικότητας συγκεντρώνεται στο 5o Φεστιβάλ Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας GRBossible “In Action” στις 8 & 9 Δεκεμβρίου 2022, στον χώρο του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών, ΕΙΕ.

Το φεστιβάλ διοργανώνεται από το skywalker.gr και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και της Περιφέρειας Αττικής, ενώ είναι αφιερωμένο στην ελληνική επιχειρηματικότητα και στην εναρμόνισή της με τις συναρπαστικές προκλήσεις τού σήμερα.

Διάρκεια: 10:00-18:00 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό

Το 5ο Φεστιβάλ Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας υποστηρίζουν: Envolve Greece, ΕΚΤ, STARTAB, EYROPE DIRECT Δίκτυο Πράξη, Πράσινο Ταμείo, NBG Business Seeds, Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, ΚΕΜΕΛ, AI CATALYST, P&I, ΕΚΠΑ, ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ, Γραφείο Διασύνδεσης ΕΚΠΑ, HIGGS, STEP CONSTULTING

Περιλαμβάνει: 

Την Πέμπτη 8/12 το συνέδριο θα είναι αφιερωμένο στην περιβαλλοντική καινοτομία και στην πράσινη και βιώσιμη ανάπτυξη, ενώ την Παρασκευή 9/12  οι εργασίες του συνεδρίου θα αναδείξουν τις νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες και προοπτικές υπό το πρίσμα της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης. Δείτε την agenda του συνεδρίου.

  • Workshop Επιχειρηματικότητας: Στην αίθουσα σεμιναρίων του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και τις δύο ημέρες από της 10:00 έως τις 17:00 θα πραγματοποιηθούν workshop επιχειρηματικότητας από εκπροσώπους επιχειρήσεων, πανεπιστήμων και φορέων που υποστηρίζουν τη νεοφυή επιχειρηματικότητα. Δηλώστε συμμετοχή
  • Corner Υποστήριξης Νεοφυών Επιχειρήσεων: Στον εκθεσιακό χώρο του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και τις δύο ημέρες mentors και coaches επιχειρηματικότητας, θα προσφέρουν υπηρεσίες business mentoring σε εν δυνάμει επιχειρηματίες και σε όλους όσους επιθυμούν να διερευνήσουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες και δεξιότητες.  Τη δράση υποστηρίζουν οι: Envolve Greece, ΕΚΤ, STARTAB, EYROPE DIRECT Δίκτυο Πράξη, ΚΕΜΕΛ, AI CATALYST, P&I, ΕΚΠΑ, ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ, Γραφείο Διασύνδεσης ΕΚΠΑ.
  • Παρουσία Νεοφυών Επιχειρήσεων στον εκθεσιακό χώρο του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών. Δείτε τη λίστα των startups.
  • Βραβεία Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας GRBossible. Η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο Λεωνίδας Ζέρβας του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών την Παρασκευή 9/12 και ώρα 17:00 με ελεύθερη είσοδο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.